image
 |  0 26 Червня 2020 | 09:03

Війна за 25.06.2020: Окупанти 7 разів порушили «тишу», один захисник поранений

25 червня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Хутора Вільний ворог в обідню пору два рази обстріляв опорні пункти наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У вечірній час агресор активізувався поблизу Кримського, де застосував автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», противник вів вогонь з підствольних гранатометів і стрілецької зброї у передмісті Мар’їнки та на підступах до Новомихайлівки, а біля Широкиного загарбники двічі провокували українських оборонців з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

"Минулої доби, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення". - інформують військові.

Для здійснення заходів із відсічі та стримування збройної агресії наші воїни вправно задіяли чергові вогневі засоби і змусили ворога припинити свою злочинну активність. За даними розвідки, 25 червня українські оборонці поранили одного окупанта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку показали військову техніку (ФОТО)

Від початку поточної доби російські збройні формування у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Кримське.

Такі підступні дії агресора без відповіді не залишилися – вогнем зі штатного озброєння по позиціях загарбників українські підрозділи рішуче подавили активність противника.

За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Слава Україні!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити