image
 |  0 1 Червня 2020 | 09:03

Війна за 31.05.2020: російські окупанти тричі порушили «тишу», втрат немає

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Українські підрозділи діяли адекватно обстановці і вживали необхідних заходів щодо придушення вогневих засобів противника.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог у ранковий час неподалік Новотроїцького застосував по наших опорних пунктах ручні та станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Біля Водяного російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» на підступах до Оріхового противник випустив у бік українських оборонних укріплень дві міни калібру 82 мм.

Для здійснення заходів із відсічі та стримування збройної агресії наші воїни вправно задіяли чергові вогневі засоби і змусили ворога припинити свою злочинну активність. За даними розвідки, 31 травня українські оборонці знищили одного та поранили двох окупантів.

"Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було", - інформують військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадений окупантами на кордоні з Кримом солдат був на передовому посту сам і без зброї, — Бутусов

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» поблизу Гнутового відкривали вогонь з гранатометів різних систем. У відповідь наші військовослужбовці рішуче застосували чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Ситуація в районі проведення операції надійно контролюється Об’єднаними силами.

Слава Україні!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити