image
 |  0 28 Листопада 2019 | 09:03

Війна за добу: 9 обстрілів, троє бійців ЗСУ поранені

За минулу добу, 27 листопада, окупанти 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, двоє бійців зазнали поранень, один - отримав бойову травму.

Про це повідомляуть у пресцентрі штабу ООС.

Зазначається, що ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 6 обстрілів: поблизу Старогнатівки і Березового – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї; двічі біля Мар'їнки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Водяного, що на Приазов'ї, – з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано 3 ворожих обстріли: неподалік Південного – з РПГ та автоматичних гранатометів; поблизу Шумів - зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; біля Попасної – зі стрілецької зброї.

"Вчора, 27 листопада, поранень внаслідок обстрілів зазнали два військовослужбовці Об'єднаних сил. Ще один наш захисник отримав бойову травму.

З початку цієї доби російські окупаційні війська, з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, вели вогонь у районі Новолуганського. Втрат з нашого боку немає”, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Раду внесли законопроєкт про виплату пенсій жителям окупованих териорій

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити