image
 |  2 17 Листопада 2019 | 15:00

Військові викрили «підпільника», який промишляв на нелегальній автозаправці

Оперативники Державної фіскальної служби України, залучені до складу Об’єднаних сил продовжують роботу з протидії діяльності нелегальних автозаправних станцій в районі проведення Операції Об’єднаних сил. 

Як інформують у штабі ООС, у ході проведення оперативно-профілактичних заходів в селищі Авдіївка Донецької області були зафіксовано факти реалізації місцевим жителем бензину марки А-92 та дизельного палива.

Реалізація здійснювалась із облаштованого для цієї мети складського приміщення без дозволу на розміщення об’єкту підвищеної небезпеки, без ліцензії на цей вид діяльності, а також без документів походження палива.

Оперативними співробітниками ДФС описано 20 тисяч літрів пального, резервуари та роздавальні колонки. Загальна вартість майна складає понад 1,6 млн.грн.

За фактом виявленого правопорушення складено адміністративний протокол. Відповідатиме спритник за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Порушення порядку провадження господарської діяльності".

Відповідальність за цією статтею КУпАП, передбачає накладення штрафу на суму до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією предметів правопорушення.

Матеріали буде скеровано до суду для вирішення питання по суті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє військових загинули унаслідок вибухів на складах у Балаклії, четверо – поранені, – Генштаб ЗСУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити