image
 |  2 10 Червня 2022 | 09:55

Військовий обурений ганебним вчинком дирекції Іваничівської школи, де він навчався (ВІДЕО)

Військовий, який воює з російськими окупантами, обурений ганебним вчинком дирекції Іваничівського ліцею №1, яка замалювала патріотичний малюнок учнів з російським кораблем. Про це йдеться у записаному відео.

Боєць розповідає, що вчився у цій школі. І його дуже обурило ставлення дирекції до старань дітей, які хотіли донести своїм малюнком патріотичну позицію.

"Діти хотіли донести правду. Щоб усі знали, за що борються їхні брати, батьки. І якою є ціна нашої свободи. Таке ставлення дирекції і вчителів є диким. Коли директорка виправдовує свій вчинок тим, що у школу може прилетіти ракета, це звучить смішно та інфантильно. Я не розумію мотивів таких вчинків. Але вони дуже обурливі", - висловив свою думку військовий, який перебуває на передовій.

Нагадаємо, що у селищі Іваничі одинадцятикласники на прощання зі школою намалювали сучасний патріотичний малюнок про рускій корабель. Однак він чимось не сподобався дирекції ліцею і наступного дня, за її вказівкою, його зафарбували.

Такий вчинок дирекції школи, не що інше як наслідок політики місцевої влади в особі Лідії Томашевської, котра ще досі не демонтовувала символи російської окупації на вулицях громади та не ліквідувала московський патріархат. Не зважаючи на вторгнення російських військ на територію України та десятки загиблих військових з Волині, у селищі продовжує «процвітати» радянщина із відголосками московії, бо очільниця громади, очевидно, дуже ностальгує за проросійською «партією регіонів».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити