image
 |  13 7 Червня 2022 | 16:49

В Іваничах дирекція ліцею знищила патріотичний малюнок випускників (ФОТО)

В Іваничах дирекція школи замалювала прощальний патріотичний малюнок одинадцятикласників.

Світлини малюнку про «рускій корабль» опублікували у спільноті «Зона Відпочинку Долинка-Іваничі».

Як стало відомо, малюнок на шкільному подвір’ї – це уже давня традиція усіх випускників, які залишають на згадку про свій клас. Цьогоріч учні весь день трудилися над патріотичним малюнком, який уже став трендом серед українців. Проте, за наказом дирекції ліцею через декілька днів це зображення було стерте. Такий вияв неповаги до випускників викликав бурхливу реакцію серед мешканців селища.

Пояснення адміністрації школи, звичайно, звучать дуже примітивно, адже малюнок «рускій корабль» став одним із символів протистояння московським окупантам. Про що може свідчити випуск «Укрпоштою» марок про «рускій корабль», який зібрав навколо себе ажіотаж.

Такий вчинок дирекції школи, не що інше як наслідок політики місцевої влади в особі Лідії Томашевської, котра ще досі не демонтовувала символи російської окупації на вулицях громади та не ліквідувала московський патріархат. Не зважаючи на вторгнення російських військ на територію України та десятки загиблих військових з Волині, у селищі продовжує «процвітати» радянщина із відголосками московії, бо очільниця громади, очевидно, дуже ностальгує за проросійською «партією регіонів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Іваничівської селищної ради Томашевська загубилася у просторі і часі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити