image
 |  2 8 Січня 2021 | 11:27

Військовий оркестр та капелан завітали з колядою у прикордонні підрозділи (ФОТО, ВІДЕО)

Коляда завітала до персоналу відділів «Світязь» та «Рівне». Привітали гості з новорічними та різдвяними святами й військовослужбовців відділень «Грабове» і «Висоцьк».

Новорічні та Різдвяні свята – це час, який дарує нам відчуття щастя, родинного тепла та затишку. Аби подарувати гарний настрій та святкову атмосферу військовослужбовцям, які охороняють державний кордон, з 2 по 5 січня військовий оркестр та капелан з колядками й Різдвяними посланнями побували в прикордонних підрозділах Луцького загону.

Про це інформують у пресслужбі Луцького прикордонного загону.

Разом із оркестром охоронці кордону заспівали різдвяних пісень та поринули в особливу атмосферу святкового дійства, яке відбувалося з дотриманням карантинних заходів.

Отець Михайло Хімчак привітав прикордонників з торжеством, прочитавши Різдвяні послання митрополита Київського і всієї України та митрополита Луцького і Волинського. Капелан побажав захисникам здоров’я, миру, добра і Божого благословення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня на ніч: «Щедрик» у виконанні військових США (ВІДЕО)

До слова, аби святковий настрій панував і в управлінні прикордонного загону, там встановлено інсталяцію «Ангели», роботи волинської майстрині Ірини. Саме вони є передвісниками світлого свята Різдва Христового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунок на Різдво: дівчина займалася з хлопцем сексом один день у році і завагітніла

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити