image
 |  5 5 Січня 2019 | 10:11

Військовий з 14-ої бригади створює фотозони

У волинській бригаді служить Віктор Іванович, котрого діти називають Святим Миколаєм. А ще військовий створює фотозони...

Про це йдеться на сторінці 14-ої окремої механізованої бригади у facebook. 

"Коли діти бачать нашого побратима Віктора Івановича, то порівнюють його зі Святим Миколаєм або з Дідом Морозом. -У нього та-а-кі добрі очі й справжня біла борода! – захоплюється дітвора".

Справді, очі та щира посмішка пана Віктора випромінюють надзвичайну доброту та позитив, а великий життєвий та професійний досвід допомагає молодшим побратимам у різних життєвих та службових ситуаціях. Пан Віктор щедро ділиться усім, що знає та вміє. А вміє він стільки!.. Його вмілі невтомні руки зробили на станках тисячі деталей, які поставили у стрій не одну сотню автомобільної та бронетехніки. Ремонтник в цивільному житті став незамінним у ремонтно-відновлювальному батальйоні нашої бригади.

Побратими з надзвичайною повагою говорять про Віктора Івановича: «Людина надзвичайної мудрості, витримки і професіонал з великої літери!» Завдяки таким військовослужбовцям, як пан Віктор, наш ремонтно-відновлювальний батальйон вже кілька років поспіль визнано кращим серед багатьох інших ремонтних підрозділів.

А ще Віктор Іванович робить красиві сувенірні вироби, якими прикрашає територію підрозділу, створюючи тим самим своєрідну фотозону… Ніхто не проходить повз, всі фотографуються!

"У свої 60 наш побратим сповнений енергії та оптимізму, адже вірить, що рух та активність в житті, а тим паче, у військовому, сприяють гарному настрою та самопочуттю. А там, каже, і до Перемоги недалеко! "

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити