image
 |  18 28 Листопада 2021 | 17:16

Військовий з Волині за 27 годин подолав 270 кілометрів

Військовослужбовець з 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого успішно завершив свій ультрамарафон на честь 7-ї річниці створення військової частини, яку відзначатимемо 10-го грудня!

Про це інформує пресслужба військової частини з Володимира.

Микола Луговий фінішував біля парку Слов'янський у Володимирі-Волинському, звідки стартував напередодні. Відстань у 270 км, з Володимира-Волинського до Львова і в зворотному напрямку, воїн-спортсмен здолав за 27 годин, хоча попередньо планував значно більший час.

Біг безперервно, адже зупинки, за словами хлопця, погано вплинули би на м’язи, і бігти тоді важче.

Військові медики, які супроводжували спортсмена в дорозі, кажуть, що ніяких проблем зі здоров’ям у нього не виникало. На фініші Микола, ясна річ, був втомлений, але щасливий.

«Я це зробив! Щасливий, що вдалося втілити свій задум! – наголосив наш побратим. - Дякую всім, хто в мене вірив, і хто підтримував мене! Попереду чимало планів і кілометрів, тож ще побігаємо!», -Вій прокоментував військовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вшанували пам'ять жертв голодоморів

Далі в Миколи Лугового період відновлення і нові забіги. Про нові рекорди воїна Князівської бригади обов’язково повідомимо. Надзвичайно пишаємося побратимом!

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити