image
 |  2 12 Жовтня 2019 | 21:33

«Вкрав гроші»: у Москві арештували ватажка «ДНР» Пушиліна

У Москві заарештували ватажка бойовиків ДНР Дениса Пушиліна.

Про це повідомив перший генпрокурор України Віктор Шишкін.

Він припустив, що арешт може бути пов'язаний з тим, що терористична організація завдала Росії економічний збиток. Йдеться про борг "Газпрому" в $1 млрд.

"У Москві заарештували Пушиліна Дениса Володимировича. Це скромний таємний патріот України завдав ворогові економічний збиток такого розміру, що навіть бувалий слідчий комітет Росії щиро захопився. Йдеться про гроші, які ДНР заборгувало "Газпрому" за газ 1 млрд. доларів", - написав Шишкін у Twitter.

Як пише Gazena.ua, така ж інформація також з'явилася в Twitter донецького ресурсу "Бувало й краще". 

Офіційного підтвердження інформації поки немає.

Чутки про те, що ватажка ДНР Дениса Пушиліна посадили під домашній арешт, ширилися ще наприкінці вересня. У соцмережах окупантів повідомлялося, що арешт Пушиліна пов'язаний із наміром Москви змінити своїх ставлеників. А ватажок терористів став незручним для Кремля. Усе через те, що під час своєї поїздки у РФ заявив, що так звана Донецька народна республіка приєднається до Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В один КамАЗ не влізе! Фінансова розвідка США знайшла купу грошей, які вивезли з України Бойко та Ко, – ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити