image
 |  0 25 Грудня 2018 | 08:15

Влад Яма у захваті від танцювальної пари з Володимира-Волинського

Вихованці клубу спортивного танцю «Star Licht» із Володимира-Волинського Ярина Шуляр та Роман Боярчук  (тренери - Станіслав та Софія Кузнєчихіни), які є багаторазовими призерами чемпіонатів України, переможцями міжнародних танцювальних турнірів, знову продемонстрували високий клас, здобувши три перші місця в трьох танцювальних категоріях на 15 міжнародному конкурсі зі спортивних танців "різдвяний бал".  

Про це написала у "Фейсбук" Любов Нестерук.

Цю талановиту і харизматичну пару помітив серед майже 1500 учасників турніру міський голова Рівного Володимир Хомко, який відзначив, що вони, на його думку, стали фаворитами змагань і вручив Ярині та Ромі спеціальний кубок міського голову з побажаннями подальших спортивних успіхів, надією на велике танцювальне майбутнє.

На дійство спеціально завітав хореограф, телезірка багатьох телепроектів Влад Яма. Саме він був ведучим вечірнього відділення. Очевидно, що відомому танцівникові також сподобалася наша пара, бо після конкурсу він виклав відео їхніх танців на своїй сторінці в Інстаграм. Згадкою про зустріч із Владом Ямою є спільне фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма завітав на «Осінній бал–2018» у Луцьку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити