image
 |  2 22 Жовтня 2021 | 22:31

Влада Ковеля протягом 2 місяців не виконала свою обіцянку: люди б'ють на сполох

Мешканці вулиці Косачів, що у Ковелі, скаржаться на погане водопостачання.

За їх словами, мало того, що якість води препогана, то ще й ніяк не можна зарадити постійним аваріям. А все тому, що будинок підключений до залізничного водоканалу, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

Дуже заліза багато у воді. У три чи в чотири рази більше норми – каже одна із мешканок будинку.

Без кінця поломки в них – нарікає інша жінка.

У нас безкінечні аварії – підтверджує перша.

Залізниця постачає воду чималій кількості будинків у місті. Скаржаться люди не лише на якість, а й на ціну. Якщо будинки, які обслуговує «Ковельводоканал» платять по 18 гривень за кубометр холодної води, то від залізниці вода вартує майже 28 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через невакцинованих водіїв на луцькій автостанції зняли три міжобласні рейси (ВІДЕО)

Допомоги мешканці будинку просили у влади. І місцеві урядники таки зголосилися. Розповідають, що мають намір поступово усі багатоквартирні будинки перевести на водопостачання до «Ковельводоканалу».

Проте, слід зазначити, що про цю проблему влада Ковеля знала давно і про неї говорили ще влітку цього року.

"...не чекаючи на відповідь від “Укрзалізниці”, перший заступник Тарас Яковлев дав доручення, щоб ті будинки, в яких є технічна можливість (і було бажання самих мешканців змінити постачальника) перепідключити до централізованих мереж водопостачання УВКГ “Ковельводоканал”, - обіцяли посадовці ще в серпні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити