image
 |  9 22 Жовтня 2023 | 18:35

Влада, я так розумію, зараз існує для себе любимих

Іваничівській владі марно писати звернення по допомогу ЗСУ, бо буде довго водити за ніс, а результату "0". 

Про це пише воїн 14-ої бригади, колишній очільник Іваничівської райради, а нині депутат Володимирської райради від ВО "Свобода"  Віктор Вілентко.

"Вітання усім Землякам, котрі ще пам'ятають мене. Хочу у недільну днину висловити свою власну думку, що до крайнього мого, проте першого, звернення до нашої не шанованої влади, стосовно придбання спец. обладнання для нашого підрозділу. Впродовж багатьох місяців ми сподіваємось лиш на наших Волонтерів. Постійні бойові дії виснажують не тільки морально, а в першу чергу технічним забезпеченням. Проте є речі, котрі не під силу фінансово окремим благодійникам, а тому були сподівання на допомогу ОТГ. Мені навіть порадили написати звернення на ім'я голови Іваничівської громади Томашевської. Звісно звернення можна легко нашкрябати, проте це марне сподівання, адже сказали, що остання на лікарняному і по поверненню буде довго водити за ніс, а результату "0"! Це і так зрозуміло. Прикро та принизливо звертатись про такі речі... Коли все вдасться , бо ми з допомогою наших не байдужих друзів- волонтерів все ж вирішуємо дану проблему , бо це кровно нам потрібно , я обов'язково згадаю усіх. Окремо хочу згадати І. Маковського. До болі приємно було чути, коли він зателефонував і ( їхавши зі Сходу), сам ініціював питання до вирішення. Є і інші, але це все післі вирішення даної проблеми. Їх обов'язково згадаємо. Все це написав тому , що дуже болить та гнітить особисто. Влада , я так розумію зараз існує для себе любимих. Ну, Ну. Можливо потім скажуть , що не знали ,а чи не звертались. Повірте знають . Просто не підберу слів. Не хочу публічно ганьбити , скажу колись особисто . Вітання усім Нашим!!!! Слава Нації! З повагою " Весна"! Ми не скиглимо , ми накопичуємо злість та ненависть", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Іванич Томашевська втратила самоконтроль, - військовий про черговий скандал у громаді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити