image
 |  13 15 Липня 2023 | 17:46

Голова Іванич Томашевська втратила самоконтроль, - військовий про черговий скандал у громаді

Військовий з Іванич, який нині захищає Україну від московської навали, вкотре розкритикував діяльність голови громади Лідії Томашевської.

Свою думку колишній очільник Іваничівської райради, а нині депутат Володимирської райради від ВО "Свобода" Віктор Вілентко висловив на сторінці у facebook.

"Доброго, мирного СУБОТНЬОГО дня дорогі земляки, Іваничівці!!! Щойно випала вільна хвилина для власного часопису. Читаючи новини з Іванич у мене особисто склалось, що усе відбувається, як у якомусь серіалі. Я маю на увазі баталії між Томашевською та Богатовим. Керівника теплопостачальної організації "Аванті" я знаю особисто уже давно, а тому хочу висловити власну думку, стосовно усього цього цирку, що влаштувала голова ради Іваничівської громади. При першому знайомстві з директором Аванті я дізнався, що Він був учасником Революції Гідності (був пораненим), а тому є нашою людиною. Альтернативне опалення на той час, як і зараз є необхідною запорукою Нашої безпеки та певної стабільності в енергетичній галузі.

Багатов, як виявилось є людиною досить комунікабельною, а тому зовсім не зрозуміло чому керівництво громади свідомо створило конфлікт на голому місці, проте знаючи п. Томашевську, чому дивуватись. Хотів в дописах почути позицію депутата ради, котрий представляє інтереси окрім виборців, також і теплопостачальну організацію "Аванті". Він, що також гнеться, як і інші (півчоловіки) перед Томашевською??? Протринькавши більше 100 тис, на передбачувано програшні справи, депутатський корпус не здатен надати адекватної оцінки діяльності голови ради особисто, а остання у свою чергу зовсім втратила самоконтроль. Накопилось дуже вже багато питань і жаль, що уже майже рік не має можливості вирватись у відпустку.

Не чекайте закінчення війни, бо вона не закінчиться до тих пір, до поки буде інертна, пасивна громада, а влада в такий спосіб буде творити все нові та нові беззаконня. Це тільки частинка думки викладеної на своїй сторінці. Вдалих Усім вихідних. Далі, як кажуть, буде. З повагою, Весна!!!!" - написав військовий.

Слід зазначити, що поки Україна веде боротьбу з російськими загарбниками, в Іваничах Лідія Томашевська піклується про збереження та увіковічнення символів російської окупації та не бажає заборонити діяльність російської агентури - московський патріархат. Іваничі на Волині стали населеним пунктом, де місцева влада чинить послідовний опір дерусифікації та захищає совєтські монументи в публічному просторі і, як показує практика, московських попів.

Нагадаємо, що у період війни, голова Іваничівської громади Лідія Томашевська активно захищає совєтський танк у центрі селища і виступає проти знесення символу російської окупації.

З часу повномасштабної російської агресії Іваничі не раз ставали центром скандалу. Чого варта історія про зафарбування малюнка з російським кораблем дирекцією Іваничівського ліцею. Або заборона проведення благодійного ярмарку на Трійцю, у рамках якого небайдужі активісти хотіли зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити