image
 |  0 25 Червня 2019 | 12:49

Внаслідок ДТП на Волині загинув 24-річний мотоцикліст (ФОТО)

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора, 24 червня, близько 17 години на автодорозі в райцентрі Ратне зіткнулися автомобіль «УАЗ» під керуванням 46-річного місцевого жителя та мотоцикл «Yamaha» за кермом, якого перебував 24-річний житель села Здомишель цього ж району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст загинув.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області. Проводиться досудове розслідування в ході якого будуть встановленні всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Санкція статті за якою розпочато кримінальне провадження визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Цього ж дня, близько 14 години на вулиці Мамсурова в Луцьку зіткнулися автомобілі «ВАЗ 21063» під керуванням 36-річного жителя обласного центру та «BMW X6» за кермом якого перебувала 39-річна лучанка. В ДТП травмувався 27-річний пасажир «ВАЗ 21063», житель Луцька. Його госпіталізували в нейрохірургію Луцької міської клінічної лікарні.

Читайте також: Головна муніципалка Луцька розповіла про підступний злив нечистот під містом

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити