image
 |  7 25 Червня 2019 | 12:03

Головна муніципалка Луцька розповіла про підступний злив нечистот під містом

Директор Департаменту муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинська розповіла про виявлення трьох фактів зливу нечистот під містом за останні 5 днів.

Про йшла мова під час оперативної наради.

«20 червня близько 18 години на лінію швидкого реагування надійшла інформація про злив нечистот. Ми приїхали на місце і встановили, що автомобіль МАЗ мав при собі бочки з мелясою у кількості 17 тонн. Він замаскував ці бочки. І здійснював зливання рідини на поля фільтрації поблизу Луцька. Автомобіль належить пану Токарчуку, який є підрядником Гнідавського цукрового заводу. Ми підготувалп листи у відділ екології та до правоохоронців. А 22 червня ми знайшли ще два автомобілі, які зливали таку ж речовину. Ці зливання роблять між 6 і 7 годиною вечора. Після цього речовина починає бродити і піднімається неймовірний сморід. Хмари нестерпного смороду накривають вулицю Львівську та Володимирську. Ми зверталися до Боратинської ОТГ, в ОДА, але ніякого реагування немає», - розповіла Директор Департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська.

Читайте також: Лучани потерпають від нестерпного смороду

"Треба написати звернення у ЗМІ, звернутися до лучан. Ми встановимо пости контролю. Я сподіваюсь, прокуратура належно відреагує на зливи», - зауважив секретар міськради Григорій Пустовіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити