image
 |  7 22 Жовтня 2023 | 21:13

Вночі у Володимирі горе-водій перебив електроопору

Минулої ночі у Володимирі горе-водій на вулиці Зимнівській перебив електроопору, аж вирвало проводи в прилеглих оселях.

Про пригоду написав Ігор Мацюк у фейсбуці та виклав фото. 

"Ніч на Зимнівській пройшла не без пригод…..Багато мешканців вулиці вранці побачили у місці яке є на на фото перебиту бетонну електроопору , понівечений щойно вимощений бруківкою тротуар, у мешканців прилеглих будинків вирвало електропроводи з осель …Знову те саме злощасне місце, поруч з ровом цукрового з-ду ,де кілька років тому у жовтні трапилась автокатастрофа з трагічними жахливими наслідками, де після неї було ще три чи чотири аварії ( ті що пам ятаю і про які знаю ), але обійшлось, на щастя, без жертв… Ці світлини зроблено вже в обідній час, коли відповідні служби встановили електроопору і відновили людям електропостачання .Причина «невписатися» в поворот всім зрозуміла……..Поруч – розмітка , пішохідний перехід, попереджувальний світлофор, знак «40» . Це для кого ?.... ….Хороші дороги – для розумних людей …. То , можливо, враховуючи вищенаведені факти , варто було б нашим службам і відділам продумати що робити далі, сподіваюсь що постійна статистика і висвітлення міських аварій не додає місту позитивного рейтингу. Єдиний вихід – встановлення по Зимнівській надійних і «конкретних» примусових обмежувачів швидкості. Мудрі водії завжди зрозуміють і вибачать, а для « шумахерів»- варіятів, котрі наражають на біду оточуючих, мама – природа б мала б зробити «фільтрацію»(((( , за що більшість мешканців міста буде їй лише вдячна …." - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спочатку дрони, потім ремонти: депутат звинуватив мера Володимира у невмінні розставити пріоритети при виділенні коштів на ЗСУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити