image
 |  0 7 Липня 2019 | 09:22

Вода «забрала» життя дітей: розовіли деталі трагедії на Волині

У середу, 3 липня, на Шацьких озерах сталася трагедія – там загинули двоє хлопчиків. Діти віком 9 і 10 років потонули в озері Світязь.

Згідно інформації управління ДСНС у Волинській області, це були відпочивальники з Львівщини, – йдеться у сюжеті ТСН на каналі 1+1.

Нагадаємо, надвечір, близько 18:30, діти пішли купатися без нагляду батьків. Коли хлопчики не повернулися, рідні розпочали їхній пошук та звернулися до рятувальників.

«На пошук дітей були направлені троє працівників відділення аварійно-рятувальних робіт селища Шацька на моторному човні «Шторм-400. Вони й виявили тіла загиблих дітей», - повідомили у ДСНС.

Водночас, місцеві мешканці Гряди розповіли львівському сайту LMN, що діти катались на човні. Він раптово перевернувся і хлопці потонули. Трагедія трапилась за кілька хвилин. На місце одразу викликали медиків. Вони проводили реанімаційні заходи, але життя братів врятувати не вдалось.

Читайте також: На Волині водій трактора збив велосипедистку

Детальніше - у сюжеті ТСН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити