image
 |  9 8 Червня 2021 | 19:18

Водієві, який збив у Луцька батька та двох дітей, суд обрав запобіжний захід

29-річному водію, який на пішохідному переході на вулиці Ковельській у Луцьку, збив батька з двома дітьми, суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Як розповіла «Суспільному» речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, підозрюваний за рішенням суду повинен перебувати під домашнім арештом з 22:00 до 06:00 ранку. Чоловіка підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілим (ч.2 ст 286 ККУ).

Наразі 31-річний батько та двоє його дітей перебувають у лікарні. У телефонному коментарі Суспільному, заступник директора обласної дитячої лікарні Ігор Дородних, стан дітей – важкий. Дев'ятирічний хлопчик досі у реанімації, його п'ятирічного брата напередодні перевели у відділення нейрохірургії.

Нагадаємо, ДТП трапилася 6 червня на пішохідному переході на вулиці Ковельській. Батько переходив дорогу із дітьми, коли їх на швидкості збив 29-річний водій легковика. За скоєння аварії із трьома травмованими йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Адвокат підозрюваного коментувати ситуацію журналістам відмовився.

Суспільне готове озвучити позиції затриманого водія, якщо він виявить таке бажання та вийде на зв'язок із редакцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурори наполягатимуть на взятті під варту молодика, який наїхав на людей на пішохідному переході у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити