image
 |  2 7 Червня 2021 | 17:23

Прокурори наполягатимуть на взятті під варту молодика, який наїхав на людей на пішохідному переході у Луцьку

За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури 29-річному жителю обласного центру Волині повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Удень 06 червня 2021 року молодик, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Ford Focus», на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Ковельській у Луцьку наїхав на 32-річного пішохода та двох його дітей – 5- і 9-річного хлопчиків.

Найбільше постраждала старша дитина, одержавши в результаті наїзду тяжкі тілесні ушкодження. Її батько отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині затримали попа у жіночому одязі: із сайту єпархії УПЦ МП видалили інформацію про нагородження священника

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваному у вчиненні цього злочину волинянину запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: згідно санкції ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони заподіяли потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити