image
 |  7 7 Грудня 2021 | 10:45

Водії луцьких маршруток ігнорують прохання пасажирів

Водії луцьких маршруток не хочуть їхати до кінцевих зупинок.

Про це під час оперативної наради повідомила директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як.

До відділу транспорту за звітний період передано для реагування 60 звернень. Нарікали мешканці міста на недостатню кількість маршрутних автобусів у ранкові та вечірні години й вихідні дні, відмову водіїв їхати до кінцевих зупинок та ігнорування пасажирів на зупинках, порушення заходів безпеки у транспорті. Ще 8 звернень було переадресовано в КП "Луцьке підприємство електротранспорту". Вони стосувались великого інтервалу руху та недостатньої кількості тролейбусів на маршрутах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продовжує занепадати пішохідний міст біля залізничного вокзалу

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що водії автобусів не мають права не доїжджати до кінцевих зупинок.

“Якщо є така інформація, то потрібно виходити та складати акти. Будемо далі розривати договори і міняти перевізників. Щодо інтервалу руху, то треба вивчити на які маршрути є найбільше нарікань. Зокрема, на маршрут №9 додати ще один автобус, щоб інтервал руху був 15 хвилин. У всіх європейських містах транспорт не ходить кожні п’ять чи десять хвилин. Тому і надалі продовжуємо працювати з усіма перевізниками, складаючи акти на порушення, щоб перевезення в місті здійснювалося належним чином”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити