image
 |  2 4 Липня 2022 | 09:53

Водії масово роз'їжджають алеями Центрального парку Луцька (ВІДЕО)

2 липня 2022 року на камерах «Центру безпеки міста» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було зафіксовано як автомобілі рухались доріжками центрального парку міста ймовірно доставляючи продукцію до тимчасових споруд комерційного провадження.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Департаментом муніципальної варти Луцької міської ради буде підготовлено та направлено листи на департамент ЖКГ та КП «Парки та сквери», щодо встановлення болардів як механізмів, що обмежуватимуть вільне переміщення транспортних засобів в парку. Також нашими інспекторами буде видано приписи суб‘єктам підприємницької діяльності щодо конструктивного застосування логістики, запобігаючи пошкодженню покрівлі в парку імені Лесі Українки.

Пішохідна доріжка — це доріжка з покриттям, призначена для руху пішоходів, але аж ніяк не для автомобілів. Рухаючись тротуаром, ви не лише руйнуєте покрівлю, але й порушуєте правила дорожнього руху наражаючи пішоходів на небезпеку.

За дане правопорушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 340 гривень за ч. 1 ст. 122 (Заборона рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити