image
 |  0 5 Вересня 2020 | 08:24

Водій-хам, який ображав дитину загиблого волинського АТОвця, визнав провину та вибачився

На Волині водій, який образив доньку загиблого АТОвця визнав провину та вибачився. 

Про це написала мама дівчинки Марина Шепелюк у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін...

"Коли вчора писала пост, то навіть не уявляла, що він набуде такого розголосу.

Щиро дякую за підтримку всім Спілкам АТОвців, всім побратимам, волонтерам, знайомим і незнайомим мені людям. Це велика кількість дзвінків і повідомлень, які тривають і досі. Дякую за небайдужість і підтримку.

Одразу хочу дуже попросити хлопців не чинити самосуду. Написана заява з поясненнями в поліцію і на ім'я начальника транспортного відділу нашого міста. Усі заходи, які вимагає даний випадок – будуть проведені.

Дякую за швидке реагування поліції, військкомату, начальника транспортного відділу при міській раді, відділу міністерства у справах ветеранів України у Волинській області та перевізнику.

Вибачення принесли всі і переді мною, і перед донькою.

Перевізник зазначив, що якщо я буду наполягати, то він готовий одразу на мою вимогу розірвати договір на перевезення всіх своїх рейсів. Я одразу зазначила, що не прихильниця, аби перевізник втратив через цього горе-водія свої рейси – а відповідно заробіток і звільнення всіх неповинних найманих шоферів! Бо незважаючи на те, що ця прикра ситуація стала для моєї родини великим психологічним стресом – я прийшла не мститися. А відстоюючи справедливість та честь своєї сім’ї я прагнула передусім знайти порозуміння, і можливо, що в майбутньому сервіс надання послуг буде якіснішим!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі оприлюднили «лист подяки» хаму-водію, який ображав дитину загиблого АТОвця

Водій, до речі, визнав свою провину і перепрошував найбільше! Він зазначив, що буцімто вперше бачив таке посвідчення, бо зазвичай у нас в місті їздять з зеленими, які видавали за сприянням міського голови (сподіваюсь, що невдовзі наша місцева влада зробить для нашої родини їх знову).

В подальшому мене запевнили, що буде проведена роз’яснювальна робота з перевізниками і водіями, щодо упередження подібних випадків у майбутньому не тільки з моїми доньками, але і з іншими дітьми, у котрих війна відібрала татусів.

Щиро сподіваюсь, що подібного більш не трапиться ні у нас в місті, ні будь-де в Україні.

На випадок коли таке трапляється з вашими чи незнайомими дітьми, не мовчіть і заступіться за незахищену дитину! Діти – це наше майбутнє і чужих дітей не буває! Не бажаю нікому з дітей і дорослих такого переживати", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити