image
 |  2 18 Листопада 2018 | 14:44

Водій на єврономерах погрожував волинському адвокату

"Тєло" на "блясі" нахамило відомому волинському адвокату Василю Нагорному.  

Історію спілкування з особою в неадекватному стані захисник виклав у Фейсбуці.

«Якщо раніше питання "бляхарів" в мене викликали співчуття, то сьогодні "тєло" на "блясі" переконувало, що то зло. Я не про податки, а про можливість бути не ідентифікованим.

5 ранку, залізничний вокзал, зустрів дітей, виїждаю зі стоянки, включив задню, бачу не вписуюся, бо "бляшне" "тєло" стало поперек розмітки, маневрую. А 'тєло' вже включило аварійку, вилізло, в явно неадекватному стані, і кричить, що я вдарив його машину, показує на бампері своєму якусь подряпину, щоправда не може найти відповідність на моєму, але ж це не важливо.

Довго розповідати не буду, як тільки я сказав, що викликаю поліцію, хай оформляють ДТП, "тєло", разом з такими ж "тєлами" в салоні, з криками: - я тебе завтра найду рушило геть, на шаленій швидкості. Отакі "бандіти" в нас тепер, отакі "розводняки". Ні культури спілкування, ні культурно "розвести" не можуть. Шкода, що ВРУ, не ввела норму, про негайну ідентифікацію власників таких авто, шляхом отримання тимчасових якихось номерів.

Ну і таки пора обзаводитись зброєю, бо "тєл" все більшає і "тєла" хочуть жити красиво(

P.S. Поки "тєло" світило телефоном, бачив, що має ФБ, а тому сподіваюсь, що я полегшив йому завдання найти мене.

Р.P. S. Шановні "бандіти", у вас свої закони, у нас свої, але завжди ще існували закони честі. Розводити людину, коли вона з дитиною, стрілятись на людях, грабувати бабульок- це , а ні по закону, а ні по поняттям», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДФС назвали суму штрафів за єврономери

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити