image
 |  2 7 Березня 2021 | 19:19

«Волинь-2» у Львові поступилася «Карпатам» (ВІДЕО)

У черговому контрольному поєдинку «Волинь-2» у Львові зустрілася з місцевими ТзОВ «Карпатами» під керівництвом екс-тренера лучан Андрія Тлумака.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Матч видався цікавим і багатим на події. Уже на 18-й хвилині господарі відкрили рахунок завдяки потужному дальньому удару з-за меж карного у дев’ятку воріт Коркодима. Волиняни майже відразу могли відігратися, але Янчук з вигідної позиції пробив неточно. А на 31-й хвилині карпатівці заробили право на одинадцятиметровий, проте Коркодим виявився переможцем у дуелі з нападником і забрав м’яч.

Після відпочинку гра проходила на зустрічних курсах. На початку тайму двічі могли забивати господарі, але не реалізували свої нагоди. Затим шанси для взяття були у лучан, проте до успіху справа теж не дійшла. А на 70-й хвилині «Карпати» зуміли таки забити другий гол. «Волинь-2» прагнула відігратись і завершальна п’ятнадцятихвилинка пройшла повністю під її диктовку. Як наслідок – на 87-й хвилині Миронюк скинув п’яткою м’яч на Теслюка і той з гострого кута відправив круглого у сітку – гол!

До завершення гри наші дублери мали ще кілька непоганих нагод аби зрівняти рахунок, проте бажаного не досягли і гра так і завершилася – 2:1 на користь господарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На чемпіонаті Волині з ловлі спінінгом перемогли pівненчанин та нетішинці (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити