image
 |  0 11 Березня 2021 | 09:36

«Волинь» – не «Нива» – завжди на ходу: віднайшли ЛуАЗ, який простояв у гаражі 32 роки

Блогер з Youtube-каналу «Roma Urraco» показав, яку капсулу часу йому вдалося знайти - ЛуАЗ-969М «Волинь».

Про це повідомляє «Хайзеp».

Нещодавно в Хмельницькій області на продаж виставили ЛуАЗ - 969М з вкрай низьким пробігом — всього 97 км. Автомобіль простояв у гаражі серед сміття протягом 32 років, у зв'язку з чим, хоч вигляд у нього і не товарний через пил і бруд, знаходиться він практично в ідеальному стані. За роки простою постраждав один тільки тент, на який зі стелі гаража в певний момент почала капати вода, в результаті чого він прогнив.

В цілому машина знаходиться майже в первозданному вигляді. У ній знаходиться повна радянська документація і номери. Під час покупки перший і єдиний власник замовив антикор кузова в якості додаткової опції, завдяки чому на ЛуАЗі немає ні цятки іржі.

ЛуАЗ-969М-унікальний по прохідності автомобіль завдяки кільком факторам: високому кліренсу, повністю незалежній підвісці, короткій колісній базі і малій вазі. З урахуванням того, що з заводу на машину ставилися шиповані колеса, «Волинь» навіть сьогодні обійде будь-який сучасний позашляховик по прохідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14200 мінус 703 доpівнює чому? На Волині розпочали другий етап вакцинування. Залишками вакцини?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити