image
 |  0 11 Жовтня 2021 | 06:42

«Волинь» не здалася теpнопільській «Ниві» – 1:1

У звітному поєдинку наша команда змушена була обійтися без травмованих Артура Рябова та Олександра Мартинюка, а найкращий бомбардир команди Богдан Кобзар пропускав матч через дискваліфікацію. Разом із тим, до складу після пошкодження повернувся Сіаваш Хагназарі, на вістрі атаки зіграв Ярослав Квасов, а у опорній зоні – Владислав Мороз.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Сама гра видалася не дуже багатою на гольові моменти – над атакувальними потугами команд превалювала велика кількість боротьби. Гостріше було наприкінці першого тайму – зокрема, два шанси були у «Ниви», однак двічі в безпосередній близькості від воріт «Волинь» рятували захисники (у другому випадку вони вибили м’яч з лінії воріт). У відповідь шанс для удару з льоту знайшов Квасов, однак «кулястий» пролетів вище воріт, тож відпочивати команди пішли без забитих голів.

Другий тайм трохи активніше провели гості – момент був у Ігоря Гатали, який змістився до центру і з-за меж карної зони лише трохи не влучив у ворота. А от Ігор Семенина вкотре в Першій лізі та вперше саме за «Ниву» зумів засмутити «Хрестоносців» дальнім ударом після вдалого підбирання – 0:1.

Після пропущеного м’яча волиняни понеслися відігруватися, а наприкінці матчу все перетворилося у навалу «Волині» на ворота суперників. І якщо під час першої серії ударів з меж карної зони захисники тернополян відбилися, то після навісу Івана Цюпи та удару головою Олександра Кучеренка м’яч залетів прямісінько у верхній кут воріт Максима Механіва – 1:1 і дебютний гол півзахисника за нашу команду! На останній хвилині основного часу вболівальники луцького клубу знову підняли руки догори, однак передчасно – м’яч після удару Цюпи зі штрафного опустився на сітку воріт над поперечиною!

У підсумку, фінальний свисток у бойовому матчі (вісім жовтих карток!) зафіксував мировий результат. Ним залишилися більше незадоволені обидві команди. Утім, розслаблятися ніколи – уже в наступному турі 16 жовтня «Волинь» зіграє виїзний матч проти «Гірника-Спорту».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську відбувся міжобласний турнір з легкої атлетики серед школярів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити