image
 |  7 13 Квітня 2021 | 15:12

«Волиньгаз Збут» заборгував 361 мільйон гривень «Нафтогазу»

ТОВ «Волиньгаз Збут» боргує «Нафтогаз України» 361 мільйон гривень.

Про це йдеться у справі 903/834/20 Господарського суду Волинської області.

Акціонерне товариство «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» звернулося до господарського суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньгаз Збут» про стягнення 361 мільйонів 885 тисяч гривень заборгованості, яка виникла внаслідок неналежного виконання відповідачем умов договору купівлі-продажу природного газу № 18-502-Н від 05.11.2018.

Засідання суду відбудеться 19 квітня 2021 року у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу луцьких шкіл №5 та №9 торгують алкоголем

Нагадаємо, що депутати Луцької міської ради висловили обурення стосовно пропозиції «Волиньгазу» по підняттю тарифів, представник приватної компанії назвав причиною підвищення тарифів.

Нагадаємо, що на початку 2021 року «Волиньгаз Збут» підвищив тарифи на транспортування газу обґрунтовуючи такі кроки підвищенням заробітних плат робітникам підприємства, в той же час відмовились інформувати про реальні заробітні плати ТОП-менеджерів підприємства. Сьогодні, виявляються, що «Волиньгаз Збут» боргує величезну суму коштів «Нафтогазу України».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити