image
 |  5 22 Лютого 2022 | 23:15

«Волиньобленерго» взяло у лізінг авто за майже 3 мільйона

ПрАТ «Волиньобленерго» 14 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Лізингфінанс» про послуги фінансового лізингу щодо легкового автомобіля за 2,75 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

На три роки взяли в лізинг 7-місний кросовер Toyota Highlander 2022 року випуску вартістю 1,92 млн грн. Про це пишуть "Наші гроші".

Автомобіль матиме бензиновий двигун об’ємом 3,5, 8-степеневу автоматичну коробку передач, обігрів всієї поверхні лобового скла, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією та ромбовидною прострочкою, оздоблення дверних карт синтетичною шкірою, оздоблення інтер’єру декоративними вставками, що імітують дерево, систему вибору режимів руху, систему панорамного огляду з передньою, задньою, та двома боковими камерами, підігрів сидінь для першого та другого ряду сидінь, аудіо систему Toyota Touch 2 (радіоприймач FM/FM, підтримка WAV/FLAC/ALAC/OGG Vorbis/MP3/WMA-файлів) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 8’’ та акустичною системою JBL (підсилювач, 11 динаміків, з сабвуфером), навігаційну систему GPS.

Спершу обленерго виплатить авансовий лізинговий платіж у розмірі 687 тис грн.

Загальна сума процентів складає 827,3 тис грн. Отже, в лізинг кросовер обійдеться на майже 45% дорожче.

Ціна угоди на 2% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 2,81 млн грн.

У автосалонах ціни на Toyota Highlander 2022 р.в. стартують від 1,78 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Фінансова компанія «Фінанс капітал» Геннадія Частікова, чия пропозиція була вищою і склала 2,81 млн грн.

«Лізингфінанс» зареєстроване 2007 року в Києві. Керує фірмою Володимир Головін, а власниками у рівних долях є Олександр Лебедєв та Олександр Смогоринський.

«Волиньобленерго» на 75% належить АТ «ЗНВКІФ «Онікс» Анатолія Бойка – сина Юрія Бойко, нардепа від «ОПЗЖ». Ще 21% акцій оформлено на ПЗНВІФ «Сьомий» ТОВ «Компанія з управління активами «Сварог Ессет Менеджмент», яке належить Максиму Маркову з Болгарії та кіпрській компанії «Енерджі Стандард Фанд Менеджмент Лімітед» Леоніда Півоварова зі Швейцарії. Ці двоє відомі як юристи Костянтина Григоришина.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити