image
 |  0 11 Травня 2021 | 14:04

Волинська громада бере участь у Всеукраїнському конкурсі

Володимир-Волинська міська територіальна громада бере участь у конкурсі «Наша громада», який організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Учора, 10 травня розпочалось інтернет-голосування за 13 кращих проєктів, котрі буде відібрано у наступний етап.

Про це інформує Володимир-Волинська міська рада.

Проєкт «Твій маленький гід» передбачає об’єднання основних атракцій громади в єдиний комплексний маршрут, який буде промаркований 15 малими пластичними формами. Ці 15 локацій будуть не лише промарковані шляхом встановлення 25-сантиметрових бронзових скульптур, а й міститимуть інтерактивний елемент, адже їх буде оснащено QR-кодами за допомогою яких можна буде дізнатися інформацію про об’єкт. До речі, команда проєкту вже розпочала роботу над підготовкою до його реалізації і вже працює з істориками, художниками, дизайнерами та архітекторами в межах вже виграного проєкту «Культурна інервенція в минуле заради подорожі в майбутнє».

Проголосувати за проєкт Володимир-Волинської громади «Твій маленький гід» можна, перейшовши за за посиланням https://otg.fakty.com.ua/. Для того, щоб віддати свій голос потрібно зареєструватись на сайті або авторизуватись через мережу Фейсбук. За допомогою фільтрів оберіть Волинську область та напрямок «туризм» і одразу отримаєте посилання на проєкт «Твій маленькій гід», де потрібно натиснути кнопку «Проголосувати».

Інтернет-голосування триватиме до 31 травня включно. У фінал пройдуть 13 громад, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами голосування. Ще 13 громад-фіналістів обере експертне журі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ківерцях сім'я отруїлася газом: трьох дітей госпіталізували, двоє – в реанімації

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити