image
 |  5 28 Травня 2021 | 13:43

Волинська облрада незадоволена роботою підлеглого Погуляйка

Депутати обласної ради висловили незадоволення роботою т.в.о. начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Романа Рудокваса.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Під час сесійного засідання 27 травня на розгляд депутатського корпусу було винесено проєкт рішення "Про звіт т. в. о. начальника управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Рудокваса Р. В. щодо виконання у 2020 році Програми фінансової підтримки та розвитку обласних комунальних підприємств та закладів охорони здоров’я Волинської обласної ради на 2020-2022 роки".

Депутати цікавилися у посадовця як здійснюється обслуговування пацієнтів, які потребують лікування психоневрологічних розладів, особливостями фінансування закладів, які уклали договори з Національною службою здоров’я України. Також обранців громади здивувала інформація про позбавлення окремих медзакладів у Луцьку права лікувати пацієнтів, хворих на коронавірус.

В результаті обговорення, депутати обласної ради не підтримали звіт т.в.о. начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Романа Рудокваса. За проголосували лише 18 депутатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська ОДА не отримала 9,7 мільйона гривень із обласного бюджету

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити