image
 |  4 15 Березня 2023 | 15:47

Волинська облрада повторно звернеться щодо корупції у податковій

Волинська облрада має намір повторно звернутись до центральних органів влади щодо корупції у податковій.

Про це йшла мова на засіданні постійної з питань депутатської діяльності Волинської облради, - пише ВолиньUA.

Про результати діяльності створеної робочої групи щодо вивчення роботи податкової у Волинській області присутніх поінформував депутат Володимир Бондар.

"Робоча група провела три засідання. Поступило 60 звернень. На жаль, наше минуле звернення щодо перевірки роботи ДПС результатів не дало. Ніяких слідчих дій не проводилося. Зараз ситуація трохи змінилася. Прийшло нове керівництво у ДПС та ДБР", - зазначив Володимир Бондар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу неякісних бронежилетів, куплених посадовцями Волинської ОВА, розглядає САП

"Корупція існуватиме доти, доки з нею не мають наміру боротися на Банковій. Адже всі правоохоронні органи підпорядковані і куруються Офісом президента", - зауважив голова фракції ВО "Свобода" у Волинській облраді Анатолій Вітів.

У підсумку депутати вирішили взяти до відома інформацію про робочу групу. Також вирішено ухвалити звернення обласної ради щодо порушення норм чинного законодавства управлінням ДПС Волинської області та надіслати його керівництву ДПС, ДБР та НАБУ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити