image
 |  2 13 Липня 2023 | 16:26

Волинська облрада прийняла звернення щодо недопустимості легалізації одностатевих шлюбів

Волинська обласна рада підтримала звернення до Верховної Ради України щодо недопущення прийняття законопроєкту № 9103 «Про інститут реєстрованих партнерств».

Авторами проєкту рішення є депутати облради Любов Серба, Юрій Ройко, Роман Чорненький.

Депутати Волинської обласної ради, підтримуючи звернення Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій до Голови Верховної Ради України,  глибоко стурбовані черговою спробою легалізації в Україні так званих "одностатевих шлюбів" під виглядом реєстрованих партнерств, передбачених проєктом Закону України "Про інститут реєстрованих партнерств" (реєстраційний номер 9103 від 13.03.2023).

У зверненні наголошується, що московсько-українська війна, як битва за національне існування, мала би максимально зосередити українське суспільство на подоланні російського окупанта й ухваленні законів, орієнтованих на одночасне посилення фронту і тилу. Натомість спостерігаємо вкрай загрозливу тенденцію, яка не тільки підважує нашу перемогу над москвою, але ідеологічно калічить та морально розбещує українське суспільство. Йдеться про нападки на визначальні суспільні цінності: інститут сім’ї та родинне виховання.

Родинне виховання на основі усталених цінностей – це запорука сильної нації. Між тим, понад п’ять років у Міністерстві освіти і науки України працює так звана «антидискримінаційна експертиза» шкільних підручників з метою нав’язування гендерної ідеології, яка руйнує здоровий психосексуальний розвиток дітей та просуває ідеї ЛГБТ-руху в українських закладах освіти.  

 Тепер же з ініціативи народної депутатки від фракції «Голос» Інни Совсун цей деструктив пропонується піднести до рангу закону, прирівнявши цивільні партнерства до сімейного союзу. Як свідчить світова практика, запровадження «партнерств» – це лише етап на шляху до визнання одностатевих шлюбів. Гомосексуальний порядок денний автори законопроєкту маніпулятивно й агресивно протиставляють «pociйським скрєпам і совковому світогляду», прирівнюючи таким способом противників гомосексуалізму до проросійських елементів. Такими, за логікою депутатки від партії «Голос», є сотні тисяч українських чоловіків та жінок, які жертовно віддають своє життя за суспільство з традиційними сімейними цінностями.

Депутати обласної ради вважають, що закон про легалізацію одностатевих партнерств неминуче приведе до агресивного нав’язування гендерної ідеології всьому суспільству і загрожуватимуть адекватній демографічній політиці в час національно-визвольної війни.  Зупинити цей закон – це перешкодити ЛГБТ-спільнотам морально ослабити український народ.

"Ми, депутати Волинської обласної ради, закликаємо висловити свій одностайний протест і захистити націю від посягання на її високі моральні цінності, осередком яких є родина і діти, а отже, майбутнє України як національної держави. Вимагаємо від органів вищого державного управління не допустити розгляд проєкту Закону України «Про інститут реєстрованих партнерств» та запровадження інституту цивільних партнерств в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська ОВА покриває діяльність московського патріархату в області, - депутат Волинської облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити