image
 |  2 11 Грудня 2018 | 15:00

Волинська облрада ставитиме питання про відповідність чиновників ОДА займаним посадам

На наступній сесії Волинська облрада заслухає звіт голови Волинської ОДА Олександра Савченка щодо ситуації на підприємстві "Волиньторф", а також ставитиме питання відповідності посадовців облдержадміністрації займаним посадам.

Про це йшла мова на спільному засіданні постійних комісій обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів та депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією.

Голова постійної комісії з питань законності Анатолій Вітів (фракція ВО "Свобода") зазначив, що ситуація на "Волиньторфі" є категорично неприйнятна і свідчить про свідому політику блокування роботи підприємства.

"Це відвертий злочин блокувати роботу підприємства, яке приносить прибутки і забезпечує роботою сотні людей. Від цього страждає бюджет, від цього страждають волиняни. А влада не вирішує проблему, а створює її. Ми повністю підтримуємо позицію трудового колективу і будемо відстоювати права працівників. Зараз хтось дуже хоче прибрати до рук "Волиньторф", - відзначив Анатолій Вітів.

Також Анатолій Вітів повідомив, що на сесії облради депутати заслухають особистий звіт голови ОДА Олександра Савченка з даної ситуації, скерують подання у правоохоронні органи та уряд, а також поставлять питання про перебування окремих чиновників на своїх посадах після того, як вони ігнорують інтереси громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cавченко продовжує безславну політику Гунчика

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити