image
 |  9 26 Жовтня 2021 | 23:32

Волинська ОДА ігнорує Меморандум з Луцькою міськрадою у питанні курсування приміських маршрутів

Волинська ОДА не виконує підписаний з Луцькою міськрадою Меморандум про співпрацю з питань курсування приміських автобусів вулицями міста.

Про це йде мова у проєкті звернення Луцької міськради.

10 лютого 2020 року між Волинською обласною державною адміністрацією та Луцькою міською радою був підписаний Меморандум про співпрацю з питань курсування приміських автобусів вулицями міста Луцька відповідно до вимог чинного законодавства. По закінченню термінів дії договорів Волинська обласна державна адміністрація зобов'язувалася змінити схему та розклади руху по місту і привести їх у відповідність до вимог рішення міської ради.

Однак, ситуація не змінюється, договори на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах, зазначених у Меморандумі, продовжуються без зміни схем та розкладів руху автобусів по місту. Також продовжується дія договорів на перевезення пасажирів по приміських автобусних маршрутах, що не виходять за межі Луцької міської територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Старому місті замурували прохід між «Динамо» і синагогою (ФОТО)

Крім того, не виконується вимога щодо погодження проїзду по м.Луцьку та зупинок автобусів приміських та міжміських маршрутів в обласному центрі.

Тому міська рада повторно звертатиметься до Волинської ОДА з метою забезпечення виконання умов Меморандуму.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити