image
 |  0 26 Лютого 2019 | 18:18

Волинська ОДА відмовляється забирати приміські маршрутки з центру Луцька

Переговори з управлінням транспорту Волинської ОДА щодо зміни графіку руху приміських маршруток через центр Луцька поки що безуспішні.

Про це йшла мова на оперативній нараді у Луцькій міськраді.

Начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов повідомив про те, що лучани не нарікають на зникнення рейсу №47, оскільки його успішно замінив маршрут №3.

«47-ий маршрут знято за ініціативою перевізника. Ми змінили схему руху третього автобусу і пустили його по вулиці Чернишевського. Інтервал руху маршрутки №3 складає 10 хвилин. Люди вдячні нам, адже раніше треба було чекати більше часу на №47».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чим луцькі перевізники обгрунтовують бажання підняти проїзд до 6 гривень

Водночас він визнав, що проблему з рухом приміських маршруток через центр міста вирішити не вдалося.

«Відповіді з ОДА негативні. Вони не хочуть знімати приміські маршрути з центральних вулиць міста. Трансбезпека підтвердила рух цих транспортних засобів у місті», - сказав Володимир Степанов.

«Не може приміський маршрут проходити по місту без узгодження з нами. Чому автобус з Рівного об'їжджає центр Луцька, а маршрутка, яка з'єднує два села, їздить через центр міста? Це ненормально. Пора цю практику припиняти», - обурився секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити