image
 |  5 22 Листопада 2019 | 19:55

Волинська прокуратура займеться правоохоронцем, який отримав «крупного» хабаря

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області працівниками Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України в області та Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України викрито на вимаганні й одержанні неправомірної вигоди в сумі 3000 доларів США оперуповноваженого одного з відділів Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

 За таку суму правоохоронець пообіцяв не притягувати до кримінальної відповідальності громадянина, який займався діяльністю, пов’язаною з обігом криптовалюти.

Оперуповноваженого затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.

Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте також: На Волині затримали лідера ОЗГ та «смотрящего» на прізвисько «Чечен» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити