image
 |  4 11 Листопада 2021 | 23:01

Волинське держпідприємство продає службові авто, занижуючи ціни?

У Луцьку поборолись за авто держпідприємства Мін'юсту, приватна фірма та громадянин Олександр Пащинський. Врешті, з різницею у 5 гривень, фірма відмовилася від лоту на користь Пащинського.

Про це відомо «ВолиньUA» із сайту держзакупівель prozorro.sale.

У жовтні, ДП «Національні інформаційні системи» продали вантажопасажирський автомобіль Fiat Doblo 2011 року випуску громадянину за 128 тисяч гривень.

При тому, коли ринкова вартість на такі авто коливається від 182 тисяч до 210 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький політех здав в оренду землю енергетичні компанії за 94 гривні в місяць

Щасливчиком транспортного засобу став Пащинський Олександр Володимирович. Публічно інформація в матеріалах учасника аукціону відсутня, чого не скажеш про його опонентів.

Дивним виглядає ситуація, коли торгуєшся за лот, доходиш до моменту коли лишається два учасники. Підвищуєш ціну авто на 5 гривень, а потім відмовляєшся від участі в торгах. Так сталось із приватною фірмою «Авербуд», яка так і вчинила з містичних на те причин.

Отож, щасливим власником авто став Олександр Пащинський. Припускаємо, що більшість пересічних волинян навіть і не здогадувались про таку «шару» і можливість придбати авто в держпідприємства Мін’юсту за ціною, нижчою від ринкової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку держкомпанія позбулась майна поряд із ЖК «Яровиця»

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити