image
 |  2 26 Лютого 2020 | 19:38

Підтримую прагнення волинських фермерів зберегти нашу землю для нащадків, – Юрій Поліщук

Волинські фермери налаштовані рішуче. Вони не допустять розпродажу української землі олігархам і чужинцям, як того хоче влада Зеленського. В цьому вкотре переконався, відвідавши чергову конференцію Асоціації фермерів і приватних землевласників Волині.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Юpій Поліщук.

"Цілком солідарний зі справедливими вимогами фермерів. «Свобода» завжди підтримувала і підтримуватиме їх прагнення жити і господарюаати на своїй, Богом даній землі, та зберегти її для нащадків. Задля цього фракція ВО «Свобода» ініціювала прийняття обласною радою звернення щодо недопущення розпродажу землі сільгосппризначення, а також підтримала фермерів під час акцій протесту на вулицях і автомагістралях", - йдеться в дописі.

Зі слів Юрія Поліщука, завтра фермери з'їдуться до Києва, на який відбувають і щойно обрані делегати з Волині.

"Сподіваюся, на своєму з'їзді українські фермери приймуть такі рішення, які покладуть кінець спекуляціям із землею та сприятимуть розквіту Української нації і держави", - резюмує Юрій Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» – команда, яка відстоює інтереси всієї громади: звіт фракції у Луцькій міській раді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити