image
 |  11 21 Грудня 2019 | 23:03

Волинські фіскали припинили незаконний збут елітних алкогольних напоїв (ФОТО)

В ході операції «Акциз-2019» та «Рубіж-2019» співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області спільно з працівниками управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Волинській області провели заходи, направлені на детінізацію ринку обігу підакцизних товарів. 

Про це «ВолиньUА» повідомили у Секторі комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області за матеріалами оперативного управління ГУ ДПС.

Так, у рамках проведення фактичної перевірки одного із підприємців міста Луцька встановили факт здійснення господарської діяльності без одержання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями. В ході обстеження вищевказаної торгової точки виявили значну партію елітного алкогольного напою, який був ввезений на територію України з порушенням норм митного законодавства.

За результатами проведених із незаконного обігу було вилучено більше 300 літрів елітного алкоголю без марок акцизного податку. Орієнтовна вартість вилучених алкогольних напоїв становить 100 тисяч гривень.

Відносно підприємця складено два адміністративні протоколи за ч.1 ст.164 та ч.1 ст.164-5 КУпАП (відповідальність за вищевказані адміністративні правопорушення понад 34 тисяч гривень із конфіскацією вилучених підакцизних товарів), матеріали адміністративних справ скеровано до Луцького міськрайонного суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка організувала незаконний «бізнес» у власному домі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити