image
 |  5 24 Лютого 2023 | 21:46

Волинські медики отримали автобуси для проведення вакцинації

Представництво ВООЗ в Україні за підтримки Європейського Союзу передало Міністерству охорони здоров’я України 59 автобусів, щоб допомогти зміцнити масштабну вакцинацію по всій країні під час війни. Подаровані автобуси МОЗ розподілив між усіма обласними центрами контролю та профілактики хвороб. Два з них уже прибули на Волинь.

Про це інформує ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

Автобуси будуть укомплектовані мобільними виїзними групами та їздитимуть усіма районами та селищами області для здійснення вакцинації населення проти COVID-19 та рутинної імунізації.

Особлива увага буде приділятися уразливим групам населення, людям похилого віку, внутрішньо переміщеним особам, людям з хронічними захворюваннями, а також тим, хто проживає у віддалених і важкодоступних районах.

Вакцини проти COVID-19 та планові вакцини надаються державними закладами охорони здоров’я по всій Україні та вводяться відповідно до глобальних рекомендацій та національного календаря щеплень. Вони доступні та вводяться в країні безкоштовно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці 14-ої бригади отримали нагороди (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити