image
 |  5 30 Квітня 2021 | 20:54

Волинські міграційники відправили додому російських «злодія у законі» та колишнього в'язня (ФОТО)

Співробітники управління Державної міграційної служби України у Волинській області доправили до кордону і передали Росії двох іноземців, які перебували в Україні з порушенням міграційного законодавства.

Про це інформує Міграційна служба Волинської області.

На виконання міжнародного договору України про реадмісію в четвер, 29 квітня, працівники міграційної службою Волині спільно з представниками управління Державної служби стратегічних розслідувань у Волинській області Національної поліції України супроводжували до міжнародного пункту пропуску «Сеньківка» та передали російській стороні двох нелегалів.

Іноземні громадяни мали чимале кримінальне минуле, один з них мав статус «злодія в законі», другий ж, окрім того, що намагався незаконно перетнути кордон з Україною, ще й відбував тривалий термін ув’язнення на території Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залив та поставив у салон: показали, як «заправляються» копи на Волині (ВІДЕО)

У результаті здійснених заходів територію України покинули суб’єкти, які чинили негативний вплив на криміногенну ситуацію, загрожували національній безпеці та публічному порядку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити