image
 |  4 6 Вересня 2019 | 18:44

Волинські патрульні спіймали 7 тисяч порушників, які перевищили швидкість

З початку року працівниками Волинської патрульної поліції винесено 7 тисяч постанов за перевищення допустимої швидкості.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волинської області.

На дорогах М-07, М-19 та Н-22 продовжують працювати екіпажі патрульних з приладом для вимірювання швидкості TruCam. Від початку року винесено 7 тисяч постанов за перевищення допустимої швидкості.

До слова, в населених пунктах можна їхати зі швидкістю не більше 50 км/год: цим ви збережете життя собі та іншим.

У поліції повідомляють, що про наявність екіпажів з приладом свідчать відповідні дорожні знаки.

Віднедавна, з ініціативи очільника волинських патрульних Андрія Крутня, на трасі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне встановлено додаткові дорожні знаки 5.70 «Фото-, відеофіксування порушень Правил дорожнього руху». Відповідну вимогу Службі автомобільних доріг видали поліцейські відділу безпеки дорожнього руху УПП. Зокрема, дорожні знаки встановлені в населених пунктах Фалемичі, Микуличі, Березовичі, Війниця, Затурці, Торчин.

За інформацією відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, кількість автопригод на ділянках, де вимірюють швидкість, знизилась, порівняно з минулим роком. Попри це, найпоширенішою причиною ДТП залишається перевищення швидкості.

На трасі М-07 «Київ-Ковель-Ягодин» від початку року сталось 22 ДТП з постраждалими, що на 24% менше, ніж за аналогічний період минулого року, на трасі M-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» – 20 ДТП, що на 9% менше, ніж за аналогічний період минулого року, на трасі Н-22 «Устилуг-Луцьк-Рівне» – 32 ДТП, що на 3% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

У поліції закликають не порушувати, не перевищувати допустиму швидкість та не наражати себе на небезпеку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити