image
 |  2 5 Грудня 2018 | 20:00

Волинські піротехніки знешкодили в Ічні 4 тисячі боєприпасів

В ніч на 9 жовтня виникла масштабна пожежа на військових складах поблизу міста Ічня. Місцеве населення евакуювали. У зв'язку із пожежею розгорнули штаб ліквідації надзвичайної події. До ліквідації долучилися й волинські піротехніки.

Про це «ВолиньUA» повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Вранці 9 жовтня волинські піротехніки вирушили до Чернігівської області ліквідовувати наслідки надзвичайної ситуації на військових складах. За сигналом «Збір-аварія» піднято піротехніків Волинського Аварійно-рятувального загону спецпризначення. 

О 08:58 розрахунок у складі 5 піротехніків на 2-х одиницях техніки вирушив до місця події в розпорядження штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації"- пригадує водій-сапер групи піротехнічних робіт Руслан Медведчук.  - Ми приступили до роботи відразу, подвір’я за подвір’ям, сантиметр за сантиметром ретельно обстежували територію на предмет вибухонебезпечних «сюрпризів». Працювали на полях, людських городах й прилеглих вулицях». 

 «Щодня ми підіймали боєприпаси. Всього волинськими саперами вилучено близько 4 тисяч вибухонебезпечних предметів, але вже відсьогодні ми вдома!» - розповів заступник начальника групи піротехнічних робіт УДСНС України у Волинській області капітан служби цивільного захисту Віталій Галаша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Причиною вибухів в Ічні була диверсія, - військова прокуратура 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити