image
 |  2 18 Листопада 2019 | 09:49

Волинські податківці створюють Громадську раду: кого беруть

Громадську оцінку діяльності територіальних органів ДПС у Волинській області здійснюватимуть відомі активісти та журналісти.

Про це «ВолиньUA» поінформували у Секторі комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.

В установчих зборах для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області братимуть участь 27 представників громадськості.

У переліку учасників установчих зборів – представники громадських інституцій, профспілок, організацій роботодавців та благодійних фондів Волині.

Серед 27 кандидатів від інститутів громадянського суспільства до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області – 2 представники медіа-середовища, а також кандидати від асоціацій міст та платників податків.

25 листопада 2019 року о 15 год. 00 хв. у приміщенні ГУ ДПС у Волинській області за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Реєстрація учасників розпочинається о 14 год. 30 хв. та потребує документа, що посвідчує особу.

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДПС у Волинській області від 16.09.2019 №209, сформувала список учасників установчих зборів, із яким можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Волинській області в розділі «Громадська рада-Повідомлення» та здійснює організаційні заходи та методичну підготовку проведення установчих зборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові викрили «підпільника», який промишляв на нелегальній автозаправці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити