image
 |  4 10 Жовтня 2019 | 22:58

Волинські політв’язні і репресовані на урочисту академію запросили студентів (ФОТО)

У надзвичайно теплій, щирій і зворушливій обстановці відбулась Урочиста академія Волинської ветеранської Спілки політв'язнів і репресованих, присвячена 77-й річниці створення УПА та Дню захисника Вітчизни.

На академію запросили студентів Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки, які з інтересом слухали вражаючі спогади ветеранів УПА, політв'язнів і репресованих, переглядали документальні кадри, дружно співали повстанських пісень.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук учасник академії, депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

"Щиро дякую директору центральної обласної бібліотеки Людмилі Стасюк - за гостинний прийом. Голові Спілки Валерію Семенюку, його заступникам Олександрі Бондар та Василю Кушніру - за невтомну працю у справі національно-патріотичного виховання молоді. А всім ветеранам дай, Боже, ще багато літ, аби нащадки змогли побільше дізнатися правдивих історій наших національно-визвольних змагань!" - йдеться в дописі.

«ВолиньUA» нагадує, що це вже не перша "виховна" академія, організована Волинською ветеранськоо Спілкою політв'язнів і репресованих, на яку запрошують студентів волинських вишів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбулась урочиста академія «Били, вбивали, на чужину гнали…»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити