image
 |  4 29 Серпня 2018 | 12:11

Волинські правоохоронці затримали шахрая, який продавав неіснуючі квартири

За принципової позиції прокурорів Луцької місцевої прокуратури директора одного з волинських господарських товариств, якого підозрюють у вчиненні низки шахрайств у великих та особливо великих розмірах (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 2,3,4 ст. 190 КК України), взято під варту.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби прокуратури Волинської області.
Із 2006 року й дотепер керівник підприємства укладав із потерпілими договори про їхню дольову участь у будівництві багатоповерхового будинку в селі Зміїнець Луцького району з подальшою передачею їм у власність квартир, хоча жодного наміру виконувати зобов’язання не мав.
Таким чином забудовник видурив із довірливих громадян майже 3,5 млн. грн. і ні обіцяних квартир, ні своїх грошей назад люди не отримали.
У липні 2018 року зловмисника було оголошено в розшук та невдовзі затримано.
Згідно з ухвалою Луцького міськрайонного суду до нього застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю внесення застави в сумі 552 300 грн.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотирьом містам Волині перепало на дороги та вулиці 28 мільйонів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити