image
 |  4 7 Лютого 2020 | 20:31

Волинські рибпатрульні на річці Прип’ять викрили порушника з острогою

Четвертого лютого 2020 року Волинський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті Управління Державного агентства рибного господарства у Волинській області.

Так, близько 19 години виявлено порушника, який здійснював вилов риби забороненим колючим знаряддям лову, не передбаченим Правилами рибальства – «острогою». Інцидент стався на р. Прип’ять, поблизу с. Лютка Старовижвського району Волинської області.

Завдяки оперативним діям рибпатрульних порушник не завдав шкоди рибному господарству. На особу оформлено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП, знаряддя лову вилучено.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Нагадуємо, відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, забороненими знаряддями лову є такі, які не передбачені цими Правилами. Забороняється риболовля із застосуванням вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих матеріалів, що не передбачені правилами промислового рибальства, а також способом багріння, спорудження гаток та запруд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд оштрафував ковельчанина за «сеpійний» і незаконний збут раків, - Волинський рибпатруль (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити