image
 |  4 11 Лютого 2021 | 20:20

Волинські рятувальники витягнули зі снігових заметів 25 автомобілів (ФОТО)

Станом на 20:00 від початку доби 11 лютого працівники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області здійснили 21 виїзд для проведення аварійно-рятувальних робіт для надання допомоги громадянам, які опинилися у складних ситуаціях на дорогах.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Зі снігових заметів витягнуто 25 автомобілів (в тому числі дві карети швидкої допомоги, 2 тролейбуси, 18 вантажівок та 3 легкових авто), надана допомога 27-и громадянам.

У місті Нововолинську рятувальники 5-ї ДПРЧ на проспекті Дружби відбуксирували карету швидкої допомоги з хворим на борту.

Рятувальники 22-го Державного пожежно-рятувального поста міста Берестечко відбуксирували карету швидкої допомоги, яка їхала на виклик до породіллі в село Гумнище Горохівського району.

В обласному центрі рятувальники Аварійно-рятувального загону та 1-ї ДПРЧ м.Луцька відбуксирували із складних ділянок дороги вантажні автомобілі на вулицях Дубнівській, Львівській, Ковельській, у селах Княгининок, Липини Луцької ОТГ.

У місті Рожище рятувальники 3-ї ДПРЧ відбуксирували декілька вантажівок (цистерну з пальним, порожній лісовоз та вантажівку для перевезення худоби).

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучені 21 одиниця спецтехніки УДСНС області, працювали 74 рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі рятувальники показали, як звільнили дитину із замкнутого авто (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити