image
 |  2 20 Травня 2018 | 15:13

Волинські сапери знешкодили 10 боєприпасів часів минулих воєн

Нещодавно сапери групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Волинській області вилучили та знешкодили 9 артснарядів та одну мінометну міну, виявлені волинянами на території м.Любомля, а також у селах Дуліби та Осьмиговочі Турійського, Піща Шацького, Нова Вижівка Старовижівського, Свійчів Володимир-Волинського районів.
Про це 20 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили в УДСНС України у Волинській області.
Усі знахідки піротехніки почергово знешкодили на спеціально відведених майданчиках, а прилеглі до місць виявлення території додатково обстежили.
Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Волинській області закликає громадян при виявленні вибухонебезпечних предметів повідомляти за номером «101» або «102» та  не намагатися самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси. Категорично забороняється такі знахідки пересувати, заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось їх накривати; неприпустимо здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, оскільки такі предмети можуть детонувати будь-якої миті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити